Telefoon
Bel ons
085 130 541 7

Veelgestelde vragen

Hoe garanderen jullie de levering van grote aantallen?
Voor verzending worden de producten gecontroleerd in China door de wereldwijd bekende inspectiebureau SGS of ze voldoen aan de eisen. 

Bij grote bestellingen heeft het werken met een Letter of Credit onze voorkeur. Het aankoopbedrag wordt pas door de bank van de koper vrijgegeven nadat de levering is bevestigd.

Leveren jullie ook in het buitenland?
Ja. We leveren onze producten wereldwijd. De genoemde bedragen voor onze producten zijn gebasseerd op een levering in Nederland. Graag contact met ons opnemen indien er elders geleverd moet worden.

Wat is de levertijd van de mondkapjes?
Wij hanteren een levertijd van 3 – 10 werkdagen. Dit geldt ook voor bestellingen van meer dan 1.000.000 mondkapjes.

Zijn jullie mondkapjes goedgekeurd voor gebruik in ziekenhuizen?
Wij bieden meerdere producten aan die voldoen aan de eisen voor gebruik in ziekenhuizen. Deze informatie kunt u op de productpagina vinden.

Kan ik erop vertrouwen dat mijn bestelling aankomt?
Wij bieden 100% leveringsgarantie. 

Hebben jullie een afhaalpunt?
Ja. Bent u geïnteresseerd in het afnemen van producten bij Beschermdirect en wilt u deze liever bij ons komen afhalen? Het is mogelijk om op afspraak bij ons uw bestelling te komen afhalen. Wij geven desalniettemin de voorkeur voor het versturen van onze producten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

Zijn jullie mondkapjes goedgekeurd?
Alle mondkapjes en -maskers van Beschermdirect beschikken over CE en FDA certificaten. CE, voluit ‘Conformité Européenne’, is een markeringssoort. De CE-markering houdt in dat al onze mondkapjes en -maskers conform de Europese wet- en regelgeving geproduceerd zijn. U herkent een product met CE-markering aan het CE-merkteken. Ook beschikken onze mondkapjes en maskers over FDA (Food and Drug Administration) certificaten. 

Deze certificaten zijn van het agentschap van de Amerikaanse federale overheid. Behalve mondkapjes en -maskers controleert dit agentschap eveneens de kwaliteit van andere medische producten, medicijnen, supplementen en voeding. Doordat al onze beschermingsmiddelen over deze certificeringen beschikken, is de kwaliteit gewaarborgd. Onze fabrikant levert dan ook aan zowel overheden als aan ziekenhuizen.

Hoe lang mag ik een mondkapje dragen?
Het RIVM heeft aangegeven dat een mondkapje één keer gedragen kan worden. 

Welke betaalmethoden accepteren jullie?
U kunt bij Beschermdirect betalen met:

  • iDEAL
  • Bankoverboeking
  • Letter of Credit (Uitsluitend bij grote afname)
  • Bancontact
  • Sofort

Werken jullie samen met één fabrikant of meerdere fabrikanten?
Wij werken samen met meerdere fabrieken die zowel CE als FDA gecertificeerd zijn en leveren aan diverse overheden. Vanwege drukte zijn wij genoodzaakt om soms af te wisselen tussen deze fabrikanten. 

Zijn de producten op jullie website ook precies de maskers die ik ontvang?
Het is mogelijk dat er een kleine afwijking is qua kleur en/of vormgeving. 

Klik hier om contact met ons op te nemen indien je nog vragen hebt.

Waarom Beschermdirect?

Check Veilig en betrouwbaar Check Bodemprijzen Check Grote afname zonder aanbetaling Check CE en FDA goedgekeurd Check Vlotte levering